0
Je winkelwagen

Verschil JAnus en JAcobus houtkachel

Verschil JAnus en JAcobus houtkachel

Bij het kiezen van een houtkachel zijn er verschillende opties op de markt, waaronder de bekende merken JAnus en JAcobus. Maar wat zijn nu eigenlijk de technische verschillen tussen deze twee? In dit artikel duiken we dieper in de technische aspecten van JAnus en JAcobus houtkachels, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die perfect past bij jouw behoeften. Ontdek het verschil tussen de JAnus en JAcobus houtkachel van Janco de Jong.

Innovatief Verbrandingssysteem van JAcobus

Geavanceerd Verbrandingssysteem

De JAcobus houtkachel maakt gebruik van een compleet nieuw, gepatenteerd verbrandingssysteem. Dit resulteert in een zeer schone verbranding en een hoog rendement van meer dan 80%.

Voorverwarmen van Verbrandingslucht

Een uniek kenmerk van JAcobus is de wijze van voorverwarmen en toevoeren van de verbrandingslucht. Dit draagt bij aan een efficiënte verbranding en een schoner milieu.

Eenvoudige Bediening

Met slechts één knop is de JAcobus houtkachel zeer gebruiksvriendelijk. De verhouding tussen verschillende zuurstoftoevoeren is voorgeprogrammeerd, waardoor foutieve instellingen worden voorkomen.

  JAnus en JAcobus: Een Wereld van Verschil in Uitstoot

  Lagere Uitstoot van CO en Fijnstof

  De JAcobus houtkachel heeft een aanzienlijk lagere uitstoot van CO en fijnstof in vergelijking met JAnus. Met een vermindering van meer dan 400% is het een milieuvriendelijke keuze.

  Voorbereid op Zuurstoftoevoer vanuit Een Andere Ruimte

  De JAcobus is standaard voorbereid op zuurstoftoevoer vanuit een andere ruimte, waardoor het ook geschikt is voor woningen met balansventilatie of WTW-systemen.

   Verschil tussen de JAnus en JAcobus houtkachel

   Met een JAcobus houtkachel haal je moderne techniek en ouderwetse gezelligheid in huis. Het innovatieve verbrandingssysteem en de lagere uitstoot maken het een milieubewuste keuze, terwijl de eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid het stoken van hout nog aangenamer maken.

   Het technische verschil tussen JAnus en JAcobus houtkachels is duidelijk zichtbaar in het verbrandingssysteem en de uitstoot. JAcobus maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor een schone verbranding en een hoog rendement. De lagere uitstoot van CO en fijnstof maakt het een milieuvriendelijke keuze. Met JAcobus haal je niet alleen een houtkachel in huis, maar een perfecte combinatie van moderniteit en gezelligheid. Kies voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid met een JAcobus houtkachel die jouw interieur en het milieu in vuur en vlam zet.