0
Je winkelwagen

Heerlijk warm met de JAcobus 12

Heerlijk warm met de JAcobus 12

Vandaag delen we graag onze ervaring met de JAcobus 12 houtkachel – een indrukwekkende warmtebron!

Plaatsing in Friesland

Recentelijk hadden we de gelegenheid om een JAcobus 12 te installeren in een woning in Friesland. We waren bijzonder enthousiast over de kans om deze krachtige kachel te plaatsen en de woonruimte te voorzien van een aangename warmte en gezelligheid.

Rookkanaal

Allereerst hebben we een rookkanaal getrokken, en daarna was het tijd om de JAcobus 12 te laten schitteren. Met zijn indrukwekkende vermogen van 7 tot 12kW is deze kachel uitermate geschikt om ruimtes tot wel 250m3 te verwarmen. Hiermee zeggen we vaarwel tegen de koude dagen!

Haardhout depot

Maar er is meer! Deze JAcobus 12 wordt geleverd met een handig haardhout depot – een praktische toevoeging! Dit betekent dat je voldoende hout kunt opslaan zonder steeds naar buiten te hoeven gaan voor een nieuwe voorraad. Gemak dient de mens!

De JAcobus 12 is werkelijk een krachtige speler in de wereld van houtkachels. Naast zijn imposante formaat, heeft hij ook een zeer stijlvol ontwerp dat naadloos past in elk interieur.

En het beste van alles? Jij hebt volledige controle over deze kachel. Met één eenvoudige knop kun je zelf bepalen hoeveel warmte je in je woonruimte wilt hebben. Zo gemakkelijk!

Eindresultaat

Nadat we alles op zijn plek hadden geïnstalleerd, was het tijd om de JAcobus 12 te laten branden. Het vuur danste en de ruimte vulde zich met een heerlijke, knusse warmte. De klant was uitermate tevreden!

Als je ook wilt genieten van deze geweldige warmte in jouw huis, overweeg dan zeker de JAcobus 12. Hij zal je zeker niet teleurstellen!

Dat was het voor nu. Tot de volgende keer! Blijf warm en geniet van de gezelligheid!