0
Je winkelwagen

Houtkachel laten plaatsen

Houtkachel laten plaatsen

Een knus en gezellig huis begint bij een sfeervolle houtkachel. Stel je eens voor: buiten is het koud en guur, maar binnen zit jij comfortabel voor een warme houtkachel. Het knapperende vuur brengt niet alleen warmte, maar ook een ontspannen en huiselijke sfeer in je woonkamer. Een houtkachel laten plaatsen laat je over aan een ervaren installateur.

Ruim assortiment houtkachels

Bij ons hebben we een ruim assortiment houtkachels van de merken JAcobus en Altech. Deze kachels staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Ze worden met vakmanschap gemaakt en zijn ontworpen om jarenlang van te genieten.

Altech Ecosy

Neem bijvoorbeeld de Altech Ecosy Depot, een moderne ovale houtkachel die perfect past in zowel traditionele als moderne interieurs. Dankzij het stijlvolle design en de hoogwaardige materialen voegt deze kachel een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Met een brede verbrandingskamer van 50 cm kun je gemakkelijk grotere blokken hout stoken, waardoor je langer kunt genieten van een heerlijk warm vuur.

Altech MAX B

Of kijk naar de Altech Max B Depot, een strak vormgegeven kachel met een stalen frame en verdiepte spekstenen. Deze combinatie zorgt voor een modern design met de vertrouwde speksteenwarmte. Met een vermogen van 3 tot 8,5 kW is de Max B geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes.

JAcobus houtkachel laten plaatsen

En laten we de JAcobus kachels niet vergeten! Deze kachels hebben een uniek ontwerp en staan bekend om hun hoge rendement. De JAcobus 6, 9 en 12 bieden verschillende vermogens, zodat je de perfecte kachel kunt kiezen die past bij jouw wensen en de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen.

Pellets stoken?

Wat deze kachels extra bijzonder maakt, is dat je sommige modellen kunt laten branden op pellets. Zo kun je langdurig genieten van warmte zonder steeds bij te hoeven vullen. Een handige hybride module maakt deze ombouw naar een pelletkachel mogelijk, terwijl je hout stoken toch behouden blijft.

Houtkachel laten plaatsen

Of je nu kiest voor de JAcobus of de Altech kachels, één ding is zeker: een houtkachel is een investering in sfeer, warmte en gezelligheid voor vele winters die nog komen gaan. Verwen jezelf en je huis met zo’n prachtige houtkachel en geniet van de comfortabele warmte en de magische sfeer die het met zich meebrengt.