0
Je winkelwagen

Wat is het verschil tussen de JAcobus 6, 9 en 12?

Wat is het verschil tussen de JAcobus 6, 9 en 12

Hey daar! Ben je op zoek naar een geweldige houtkachel maar weet je niet welke JAcobus bij jou past? Geen zorgen, ik ga je alles vertellen over de JAcobus 6, 9 en 12, zodat je de juiste keuze kunt maken!

JAcobus 6

Laten we beginnen met de JAcobus 6. Dit kleine krachtpatsertje heeft een vermogen van 3,5 tot 7 kW. Perfect voor gezellige hoekjes of kleinere ruimtes tot ongeveer 120m3. Hij is compact maar levert heerlijke warmte. Super handig als je niet veel ruimte hebt, maar toch wilt genieten van een gezellig vuurtje.

JAcobus 9

Dan hebben we de JAcobus 9. Met een vermogen van 4 tot 10 kW is deze kachel geschikt voor grotere ruimtes, denk aan ongeveer 160m3. Deze kanjer geeft je genoeg warmte om je hele woonkamer lekker knus te maken. Grotere blokken hout? No problemo! De JAcobus 9 verslindt ze met gemak.

JAcobus 12

En voor degenen die echt een kachelbeest nodig hebben, is er de JAcobus 12! Deze stoere jongen heeft een vermogen van 7 tot maar liefst 12 kW! Dat betekent dat hij je woonkamer tot ongeveer 250m3 met gemak kan verwarmen. Deze jongen is geschikt voor de ruimtes waar je lekker kunt uitspreiden en genieten van die heerlijke warmte.

Gemeenschappelijk

Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun moderne uitstraling en geavanceerde verbrandingstechniek. Ze zijn allemaal ontworpen om jou die ultieme houtkachelervaring te geven. En geloof me, ze zien er allemaal fantastisch uit!

JAcobus houtkachel kopen

Dus, welke JAcobus past het beste bij jou? Als je een kleine ruimte hebt, is de JAcobus 6 een uitstekende keuze. Ga je voor wat groter? Dan is de JAcobus 9 jouw match. En als je wilt genieten van een krachtige kachel in een ruime kamer, is de JAcobus 12 precies wat je zoekt.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om de juiste JAcobus voor jouw behoeften te kiezen. Happy kachel shopping!